Arrangementer

waterballs pic.png

Waterballs

Waterballs er vores mest populære arrangement.
Vi medbringer som standard 2 bolde, så dig og dine venner/kollegaer alle sammen kan komme ud i boldene på skift.
(Som noget nyt tilbyder vi nu i KBH, Århus og Odense vores nye bold "LONGZ" hvor der kan være 3 pers. inde i bolden på én gang. dvs. vi medbringer ialt 3 bolde på disse 3 lokationer.)

Her konkurrerer I om hvem der kan tage flest skridt. Selve oplevelsen er hylende morsom for både deltagere og tilskuere, og for at gøre det endnu mere spændende har vi en hemmelig præmie til vinderen!

Et normalt arrangement tager ca. en time hvor alle når at få en tur.
Boldene bliver blæst op med helt almindeligt luft og lukket tæt, inden i bliver “søsat” Sikkerhed er vores første prioritet. Boldene er altid i kontakt med vores veluddannede instruktører på land med en sikkerhedsline, og yderligere godkendt og forsikrede iht. gældende lovgivning og egne interne sikkerhedskrav.
Det er et krav, at deltagere har strømper/sokker på inde i boldene, så det er alt man skal huske ved deltagelse.

Vi afholder arrangementer i hele landet, men I kan med fordel booke os til et af de faste steder vi har aftaler med. Se mere her

Book nu!
landballs pic.png

Landballs

Efter stor efterspørgsel tilbyder vi nu Landballs.
Boldene er de samme som dem vi bruger på vand, men denne variant egner sig til dem, der enten ikke bryder sig om vand, eller ønsker mere “fart over feltet”

Vi har to bolde med til arrangementet, hvor I kommer til at løbe to ad gangen, i hver sin bold på en forudbestemt bane.
Den hurtigste (eller den der får skubbet modstanderen ud af banen) vinder omgangen og går videre. Feltet skæres så hele tiden ned, til der til sidst kan kåres en vinder, som får den hemmelige præmie!

Et normalt arrangement tager ca. en time hvor alle når at få en tur.
Boldene bliver blæst op med helt almindeligt luft og lukket, inden løbets start.

Sikkerhed er vores første prioritet. Boldene er godkendt og forsikrede iht. gældende lovgivning og egne interne sikkerhedskrav.

Vi afholder arrangementer i hele landet. Det eneste der kræves er en stor baghave eller et grønt område at holde arrangementet på.

Book nu!
Copyright © 2016. Alle rettigheder forbeholdt.